Sprekers bij Netwerkbijeenkomst voor fund- en manager selectors

Netwerkbijeenkomst voor fund- en manager selectors

  1. Angeles Toledo

    Angeles Toledo

    Team Lead Sustainable Investments Advisor

    Angeles Toledo is Lead Sustainable Investments Advisor bij Blue Sky Group. Daarvoor was ze Fondsmanager van Triodos Groenfonds. Ze heeft ervaring met publieke en private markten en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de energietransitie en impactbeleggen. In 2021 won ze de Women Smart Energy Award, Category Finance. Sinds 2022 maakt ze deel uit van de Top 50 Women in Sustainable Finance in Nederland.
  2. Markus Schaen

    Markus Schaen

    Senior Fund Manager Fixed Income, MN

    Markus Schaen is sinds 2008 werkzaam voor MN als Senior Fundmanager Fixed Income. Hij werkte eerder voor de Universiteit Maastricht, Deloitte, Metro AG, Draka Holding en Koninklijke Wegener NV. Aan de Universiteit Maastricht behaalde hij zijn doctoraal titel in Bedrijfseconomie, waar hij tevens de Register Accountancyopleiding afrondde. Ook volgde hij de postdoctorale studie Treasury Management aan de VU in Amsterdam.
  3. Martine Vissers

    Martine Vissers

    Partner, AF Advisors

    Martine Vissers is Partner bij AF Advisors. Vissers heeft ruim 20 jaar ervaring in structurerings- en beleggingsvraagstukken op het gebied van alternatieve en duurzame beleggingscategorieën zoals private debt en impact investing. Zij heeft voor haar komst naar AF Advisors meer dan 10 jaar gewerkt op het snijvlak van publiek-private financiering met\ woningcorporaties, zorginstellingen, overheden en pensioenfondsen als haar klanten. Binnen AF Advisors is Vissers verantwoordelijk voor de uitbouw van de investment consultancy-activiteiten voor institutionele beleggers.