Sprekers bij Ronde Tafel 'Sustainable Investing in Private Equity'

Ronde Tafel 'Sustainable Investing in Private Equity'

  1. Andrew Carnwath

    Andrew Carnwath

    Directeur Private Equity

    Andrew Carnwath is Directeur in het private equity-team bij Columbia Threadneedle Investment en Hoofd Impact Private Equity. Hij heeft 15 jaar beleggingservaring in private equity. Van 2013 tot 2018 was hij Principal bij Scottish Equity Partners LLP en tussen 2008 en 2013 zat hij in het private equity-team van F&C. Hij is Registeraccountant, CFA Charterholder en afgestudeerd aan de Universiteit van Edinburgh.
  2. Camiel de Vries

    Camiel de Vries

    Director of Private Investor Relations EU en Hoofd Benelux & Nordics

    Camiel de Vries is Director of Private Investor Relations EU en Hoofd Benelux & Nordics bij Wellington Management. Voor hij 12 jaar geleden bij Wellington begon, werkte hij bij Goldman Sachs Asset Management. Hij begon zijn carrière in M&A bij Clifford Chance. De Vries studeerde Rechten aan de Universiteit Utrecht en Cambridge University.
  3. Duanice Verberkmoes

    Duanice Verberkmoes

    Portfolio Manager Private Equity, Blue Sky Group

    Duanice Verberkmoes has been Portfolio Manager Private Equity at Blue Sky Group since September 2023. Prior to that, she held the same position at MN since 2021. She joined MN in 2017 as a SimCorp Dimension Specialist. She earned an Msc in Financial Management from VU University Amsterdam.
  4. Erik Thijs Wedershoven

    Erik Thijs Wedershoven

    Director & Head of ESG bij NPM Capital

    Erik Thijs Wedershoven is Director & Head of ESG bij NPM Capital. Als lid van het senior investment team is hij verantwoordelijk voor het meewegen van ESG-factoren in iedere investeringsbeslissing. Hiervoor was hij meer dan 10 jaar ESG-consultant en hij is al bijna 20 jaar actief betrokken bij diverse (internationale) organisaties op het gebied van duurzame ontwikkeling, ook als bestuurder en toezichthouder.
  5. Laurence Barker

    Laurence Barker

    Chief Business Officer van het Dementia Discovery Fund (DDF)

    Laurence Barker werkt sinds 2016 bij SV Health Investors als Chief Business Officer van het Dementia Discovery Fund (DDF). Daarvoor was hij Head of Investment Management in Worldwide Business Development bij GSK. Eerder werkte hij bij biotechbedrijven Syntaxin en MorphoSys. Barker heeft een PhD in Biochemie van Tübingen en een MBA van Cambridge.
  6. Maaike van der Schoot

    Maaike van der Schoot

    Head of Responsible Investment

    Maaike van der Schoot is Head of Responsible Investment bij AlpInvest Partners. Daarnaast is ze actief betrokken bij diverse ESG-initiatieven in de private equity-sector, onder andere binnen NVP, Invest Europe, PRI en Level20. Ze is sinds 2002 werkzaam bij AlpInvest Partners en werkte eerder bij Morgan Stanley als Investment Banking Analist. Ze studeerde Financiële Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
  7. Marc van Voorst tot Voorst

    Marc van Voorst tot Voorst

    Plaatsvervangend Directeur

    Marc van Voorst tot Voorst is sinds 2016 plaatsvervangend Directeur van de NVP (Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen), waar hij in 2014 in dienst trad als Manager Public Affairs. Daarvoor was hij Manager Government Relations bij Holland Financial Centre. Van Voorst tot Voorst studeerde Europese Studies aan de Universiteit Maastricht en volgde verschillende Executive Education programs aan de Harvard Business School.
  8. Maurice Klaver

    Maurice Klaver

    Senior Director PGGM Private Equity

    Maurice Klaver is Senior Director binnen PGGM Private Equity, waar hij in 2011 in dienst trad. Hij is tevens lid van het PGGM Private Equity Investment Committee. Voor 2011 werkte hij bij NIBC in zowel real estate investment management als asset backed securitization. Klaver is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een MSc in Econometrie.
  9. Ruben Mikkers

    Ruben Mikkers

    CFO and Fund Manager

    Ruben Mikkers is sinds april 2019 CFO van NLC en verantwoordelijk voor NLC’s fondsenpraktijk. Daarvoor was hij onder meer Partner in KPMG’s Deals-praktijk en buy-side analist en portefeuillemanager bij Robeco Asset Management. Mikkers is afgestudeerd in Econometrie (1998) en rondde in respectievelijk 2002 en 2007 de CFA- en CMA/CFM-opleidingen af.
  10. Tanvi Karambelkar

    Tanvi Karambelkar

    Assistant Vice President

    Tanvi Karambelkar is Assistant Vice President bij Wilshire en houdt zich bezig met Europese private equity, impact, VC en co-investments voor discretionaire mandaten- en adviesklanten. Daarvoor werkte ze onder meer bij PGGM en Leapfrog Investments. Ze begon haar carrière bij FMO. Karambelkar heeft een MSc in International Relations (St. Andrews), een MSc in International Finance (Uva) en een MBA (Oxford).