Sprekers bij Asset Allocation Awards 2023 met walking-dinner

Asset Allocation Awards 2023 met walking-dinner

  1. Eelco Ubbels

    Eelco Ubbels

    Oprichter en CEO van Alpha Research

    Eelco Ubbels is sinds 2012 Directeur/Founder van Alpha Research, een onderzoeksbureau voor de professionele belegger met focus op asset allocatie research en fondsselectie. Daarnaast is hij lid van de Commissie Tactische Asset Allocatie bij CFA Society VBA Netherlands. Tevens is hij oprichter van de LinkedIn Tactical Asset Allocation Group. Ubbels is ook Co-Founder van het in 2015 opgerichte researchplatform www.opiniopro.com. In de jaren daarvóór heeft hij onder meer in diverse functies voor Petercam, INMAXXA en AXA gewerkt.
  2. Gianpaolo Pellegrini

    Gianpaolo Pellegrini

    Managing Director, Private Markets, Muzinich & Co

    Gianpaolo Pellegrini is Managing Director - Private Markets at Muzinich & Co. Prior to joining Muzinich, Pellegrini spent 13 years at Mediobanca. Initially he was based in Milan where he worked in the Leveraged Finance Team underwriting LBO financing transactions mainly in the Italian market. From 2011 he moved to the London office where he was in charge of the UK Origination activity (Corporate and Leveraged & Acquisition Finance). Pellegrini graduated from Bocconi.
  3. Ineke Valke

    Ineke Valke

    Senior Investment Strategist, Wealth Management Partners

    Ineke Valke is Senior Investment Strategist bij Wealth Management Partners en Lid van het Investment Committee van WMP. Zij analyseert de economische, politieke en monetaire ontwikkelingen en de marktbewegingen en is medeverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Eerder werkte zij voor Rabobank, Theodoor Gilissen Bankiers, Doctors Pension Funds Services en MeesPierson. Valke studeerde Economie en RBA aan de VU in Amsterdam. Zij is Voorzitter van de Tactische Asset Allocatie Commissie van CFA-VBA en van de werkgroep Risicostandaarden.
  4. Jelte de Boer

    Jelte de Boer

    Directeur, Optimix Vermogensbeheer

    Jelte de Boer is sinds 2003 werkzaam bij Optimix Vermogensbeheer. Als Directeur is hij verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Optimix Vermogensbeheer beheert al bijna veertig jaar effectenportefeuilles voor particulieren, ondernemers, families en stichtingen, op basis van een actief beleggingsbeleid mét uitgesproken keuzes afgestemd op het doel van het vermogen.
  5. Judith Sanders

    Judith Sanders

    Sustainable Investment Strategist, ABN AMRO

    Judith Sanders is Duurzaam Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO. Ze is een ervaren beleggingsspecialist, met als speciaal aandachtsgebied ESG &Impact beleggen. Sanders schreef diverse financiële blogs en columns en bracht in 2017 een boek uit: ‘Zal ík het anders doen? Waarom vrouwen beter zijn met geld’. Ook schrijft ze regelmatig columns en is ze verantwoordelijk voor het Duurzaam magazine. In de series ‘Judith Sanders Over…‘ en ‘De duurzame belegger’ deelt Judith Sanders haar visie op actuele en duurzame beleggingsthema’s.
  6. Kees van de Velde

    Kees van de Velde

    Founder & Managing Partner, Capital HQ

    Kees van de Velde is beleggingsanalist RBA en startte zijn carrière bij ABN AMRO Asset Management. Na 16 jaar stapte hij over naar NTLA Asset Management waarvan hij medeoprichter was. Na de overname van NTLA door Delta Lloyd, was Van de Velde 10 jaar Directeur Vermogensbeheer bij Delta Lloyd Bank NV en Voorzitter van het Investment Committee. Verder was Van de Velde 6 jaar Bestuurslid bij de Vereniging van Beleggingsanalisten (VBA) en zat hij 2 jaar in de Raad van Advies van Financial investigator. In 2012 startte hij Capital HQ waar hij zich heeft gespecialiseerd in advies bij het structureren van Vermogens. Van de Velde is sinds januari 2017 extern Lid van de beleggingsadviescommissie van de FNV.
  7. Rob Brand

    Rob Brand

    Head of Fiduciary Management

    Rob Brand is Hoofd Portfolio Management bij Blue Sky Group. Zijn team (13 in totaal) is verantwoordelijk voor het portfolio management en draagt hiermee zorg voor de uitvoering van het beleggingsbeleid van de opdrachtgevers van Blue Sky Group in brede zin. Brand was eerder Group Hoofd Aandelen bij discretionair portfoliomanagement bij ABN AMRO Bank. Andere eerdere functies waren Senior Strategist en Senior Portfolio Risk Manager, beide bij ABN AMRO Asset Management, en Consultant Corporate Finance bij Van Den Boom Group (voorheen Orchard Finance). Brand heeft een Msc in Business Administration of the Financial Sector aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft de DSI-registratie ‘Adviseren Beleggen Institutioneel’.