Sprekers bij Ronde Tafel 'Where to find yield in Private Debt Markets?'

Ronde Tafel 'Where to find yield in Private Debt Markets?'

  1. Cécile Mayer Lévi

    Cécile Mayer Lévi

    Hoofd Private Debt, Tikehau Capital

    Cécile Mayer Lévi is sinds 2013 in dienst bij Tikehau Capital als Hoofd Private Debt. Zij werkte eerder bij Ardian (voormalig AXA Private Equity) en begon haar carrière in 1988 bij Merrill Lynch (Corporate Finance en M&A). In 1991 trad ze toe tot Elig, een private equity fund in Frankrijk. In 2001 verschoof haar focus richting mezzanine debt en werd zij benoemd tot Investment Director bij Omnes.
  2. Gianpaolo Pellegrini

    Gianpaolo Pellegrini

    Managing Director, Private Markets, Muzinich & Co

    Gianpaolo Pellegrini is Managing Director - Private Markets at Muzinich & Co. Prior to joining Muzinich, Pellegrini spent 13 years at Mediobanca. Initially he was based in Milan where he worked in the Leveraged Finance Team underwriting LBO financing transactions mainly in the Italian market. From 2011 he moved to the London office where he was in charge of the UK Origination activity (Corporate and Leveraged & Acquisition Finance). Pellegrini graduated from Bocconi.
  3. Guy Israel

    Guy Israel

    Directeur, MV Credit (onderdeel van Natixis Investment Managers)

    Guy Israel is Directeur bij MV Credit, een onderdeel van Natixis Investment Managers. Hij trad daarin 2014 in dienst als lid van het investeringsteam. Eerder werkte hij in het UK Mergers and Acquisitions Team bij Barclays Capital in Londen, met de nadruk op private en publieke transacties in EMEA. Hij behaalde een BSc (First Class) in Accounting & Finance aan de Universiteit van Warwick.
  4. Hikmet Sevdican

    Hikmet Sevdican

    Directeur Hypotheken

    Hikmet Sevdican is CEO van Rabo Fund Management en is verantwoordelijk voor het beheer en beleggingen in Nederlandse woninghypotheken.Hij heeft in 2018 Vista Hypotheken opgezet om woninghypotheken beschikbaar te stellen voor institutionele beleggers. Sevdican is in 2001 begonnen in de fixed income vermogensbeheerindustrie bij APG en Robeco, waarna hij Co-Founder en Managing Partner was bij Dynamic Credit Partners Europe.
  5. Marthe Tuinstra

    Marthe Tuinstra

    Portfolio Manager External Mandates, Shell Asset Management Company

    Marthe Tuinstra is sinds oktober 2021 werkzaam als Portfolio Manager External Mandates bij Shell Asset Management Company. Eerder werkte ze als Portfolio Manager Alternative Fixed Income binnen het External Mandates Team van PGB Pensioendiensten (voorheen Timeos). Daarvoor bekleedde zij commerciële functies bij AXA Investment Managers (van september 2012 tot en met augustus 2015) en Goldman Sachs Asset Management (van november 2007 tot en met augustus 2012). Tuinstra heeft een Bachelor of Economics en een Master of Financial Economics behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
  6. Ronald Verhagen

    Ronald Verhagen

    Director

    Ronald Verhagen is een Senior Consultant bij AF Advisors. Hij houdt zich voornamelijk bezig met projecten op het gebied van investment consultancy en duurzaamheid. Verhagen heeft een MSc International Finance van de Universiteit van Amsterdam. Hij is sinds 2021 werkzaam bij AF Advisors en heeft zeven jaar ervaring in de sector.
  7. Salim Jaffer

    Salim Jaffer

    Senior Vice President en Productstrateeg, PIMCO

    Salim Jaffer is een Senior Vice President en Productstrateeg gericht op de alternatieve beleggingsstrategieën bij PIMCO. Eerder was hij onderdeel van het accountmanagementteam voor de institutionele klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Daarvoor was hij Productspecialist op het gebied van investment grade, high yield en multi-sector credit.
  8. Stuart Hitchcock

    Stuart Hitchcock

    Head of Portfolio Management Private Credit, LGIM

    Stuart Hitchcock is Head of Portfolio Management Private Credit bij LGIM. Voordat hij daar begin 2018 in dienst trad, richtte hij voor New York Life Investors het internationale kantoor voor beleggingsbeheer op. Hij behaalde onder andere een PhD aan de Universiteit van Southampton en een Executive MBA aan de Judge Business School (University of Cambridge).