Françoise Dings toegetreden tot de Raad van Commissarissen van PGGM

Françoise Dings toegetreden tot de Raad van Commissarissen van PGGM

Nieuwe baan vrouw (04) on the move

Françoise Dings is op 11 mei 2022 door de AvA benoemd in de Raad van Commissarissen van PGGM NV. Haar termijn van vier jaar gaat op 12 mei 2022 in.

Door het aftreden van Micky Adriaansens in januari 2022 - wegens haar beëdiging tot minister van Economische Zaken en Klimaat - ontstond een vacature in de Raad van Commissarissen van PGGM NV. 

RvC-voorzitter Marjanne Sint noemt de brede achtergrond van Françoise Dings (opgeleid als bedrijfskundige en psycholoog), alsmede haar brede ervaring als bestuurder en toezichthouder in het bedrijfsleven en in de sector zorg en welzijn een belangrijke inbreng in de Raad van Commissarissen. Françoise Dings is Chief Strategy & Transformation bij Royal Flora Holland. Daarnaast is ze lid van de raad van toezicht van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp/Haarlem.

Françoise Dings was voorheen onder meer werkzaam als: lid raad van bestuur/COO bi OLVG te Amsterdam; directeur Kraamzorg EVEAN GROEP / ESPRIA; lid van de directie van Dr. H. van der Hoeven Kliniek / TBS-kliniek te Utrecht en lid raad van toezicht Trimbos Instituut.