Pascal Vernaeve door Lombard Odier Investment Managers benoemd tot Head of Northern Europe Sales

Pascal Vernaeve door Lombard Odier Investment Managers benoemd tot Head of Northern Europe Sales

Pascal Vernaeve.JPG

Pascal Vernaeve wordt verantwoordelijk voor Nederland, België en de Nordics

Lombard Odier Investment Managers ('LOIM') kondigt de benoeming van Pascal Vernaeve aan in de  nieuw gecreëerde functie Head of Sales Northern Europe.

Pascal begint zijn nieuwe rol bij LOIM in februari 2020. Hij rapporteert aan Jonathan Clenshaw, Head Of Institutional Sales, die gestationeerd is in Londen.

Pascal wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de klantenrelaties en het aanbod van LOIM binnen Noord-Europa. Daarbij zal de focus liggen op institutionele beleggers en intermediairs, voornamelijk pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, family offices en banken. Pascal was eerder werkzaam voor BrightSphere Investment Group (voorheen OMAM), in de functie van Head of Northern Europe. Hij richtte zich hier op institutionele beleggers binnen de Benelux, Scandinavië en Duitsland. Eerder beheerde hij institutionele klanten binnen de Benelux bij Man Group in Londen.

Jonathan Clenshaw, Head of Institutional Sales LOIM zegt; ‘We streven ernaar klanten het hoogste serviceniveau te bieden, terwijl we met hen samenwerken om beleggingsportefeuilles en oplossingen te bouwen die aan hun behoeften voldoen. De diepgaande ervaring en expertise van Pascal in Noord-Europese markten betekent dat hij perfect gepositioneerd is om ons bedrijf in de regio te sturen. ‘