Oyens & Van Eeghen: Aanstelling Pim Hoyng als Financieel & Estate Planner ter versterking team in Amsterdam

Oyens & Van Eeghen: Aanstelling Pim Hoyng als Financieel & Estate Planner ter versterking team in Amsterdam

Pim Hoyng

Private bank Oyens & Van Eeghen heeft in augustus haar team uitgebreid met de aanstelling van Pim Hoyng (39) als Financieel & Estate Planner. Hij komt over van InsingerGilissen Bankiers waar hij ruim 11 jaar heeft gewerkt.

De rol van Hoyng zal voornamelijk zijn om bestaande en potentiële relaties van Oyens & Van Eeghen te ondersteunen op het gebied van vermogensstructurering, financiële planning en estate planning. De uitbreiding van deze dienstverlening is in lijn met de strategie van het moederbedrijf Delen Private Bank, dat in België een pionier is op dit vlak. Zij biedt al sinds 1995 fiscale dienstverlening aan, vanuit de behoefte van haar klanten aan bescherming en gemoedsrust bij de overdracht van vermogen naar de volgende generatie.

Frederik Kalff, directielid van Oyens & Van Eeghen zegt: 'Wij zijn erg blij met de toevoeging van Pim aan ons team. We hebben met hem een bewezen professional aan boord die met zijn kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde zal zijn voor de dienstverlening aan onze klanten’.