Benoeming Jaap Kuin en Pieter Runneboom bij Kempen Securities

Benoeming Jaap Kuin en Pieter Runneboom bij Kempen Securities

Nieuwe baan man (03) on the move

Met trots kondigt Kempen aan dat Jaap Kuin en Pieter Runneboom het vastgoed research team van Kempen Securities komen versterken. Jaap zal op 1 november starten als Deputy Head of Real Estate en Pieter zal per 1 december in dienst treden.

Beide heren maken de overstap naar Kempen Securities vanuit een rol binnen het vastgoedteam van ING. In de afgelopen elf jaar heeft Jaap Kuin een enorme staat van dienst opgebouwd in verschillende rollen. Zowel bij ING, RBS als Lehman Brothers bouwde hij aan een sterk track-record als aandelenanalist in de vastgoedsector. Pieter Runneboom brengt acht jaar werkervaring mee aan zowel de sell side als de buy side. Voorheen is hij werkzaam geweest bij ING, Profound Asset Management, Amvest en Ymere.

Elbert Rodenburg, Managing Director Securities Kempen is verheugd met de komst van het tweetal. “Kempen Securities is erg blij dat Jaap Kuin en Pieter Runneboom ons team komen versterken. Vanuit onze klanten merken we de toenemende behoefte aan specialistische research naar Europese vastgoedaandelen. Met deze aanstellingen kunnen wij hen nog beter bedienen door het komende jaar het aantal gevolgde aandelen sterk te vergroten.’’

Robert Woerdeman, Managing Director Kempen Securities Equity Research: “Met de komst van Jaap en Pieter zijn wij zijn in staat om een full-fletch ‘one stop shop’ in beursgenoteerd vastgoedresearch te worden. Met deze versterking zullen wij onze positie als Pan-Europese specialist verder kunnen uitbouwen.’’

Kempen Securities richt zich op effectenbemiddeling, met name in Benelux-aandelen, Europese vastgoedondernemingen, FIG en FinTech, Life Sciences & Healthcare-ondernemingen ten behoeve van professionele beleggers in Europa en de VS. Kempen Securities biedt kwalitatief hoogwaardige research en orderuitvoering.