Sponsoring


In deze sectie vindt u alle informatie over de diverse sponsormogelijkheden bij Financial Investigator Publishers.

Adverteren magazine
Financial Investigator biedt u de mogelijkheid om een full color advertentie te plaatsen in ons magazine of op onze website. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om specifieke informatie mee te sturen met het magazine.

Interview op maat
De mogelijkheid bestaat om een interview op te zetten met één of meerdere personen naar keuze over een onderwerp naar keuze. In de kop boven het interview wordt weergegeven dat het om een ‘interview op maat’ gaat.

Gesponsorde bijdrage
De mogelijkheid bestaat om een artikel aan te leveren over een onderwerp naar keuze waarin inhoudelijk (uiteraard binnen bepaalde grenzen) geen eisen gesteld worden. In de kop boven het artikel wordt weergegeven dat het om een 'gesponsorde bijdrage' gaat.

Ronde Tafels
Financial Investigator organiseert jaarlijks meerdere Ronde Tafels over uiteenlopende onderwerpen en doet hiervan verslag in het magazine. Financial Investigator biedt de mogelijkheid om aan deze gesprekken deel te nemen en/of deze te sponsoren.

Seminars
Financial Investigator organiseert meerdere grote (educationele) seminars per jaar en biedt verschillende sponsormogelijkheden.

Wilt u meer informatie of heeft u belangstelling voor één van bovenstaande advertentiemogelijkheden, dan kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Terug naar boven