CapitalatWork stelt Maurits Berendschot aan als Senior Portfolio Manager


CapitalatWork stelt Maurits Berendschot aan als Senior Portfolio Manager

Maurits Berendschot (52 jaar) is per 1 januari 2019 begonnen als Senior Portfolio Manager bij Vermogensbeheerder CapitalatWork, onderdeel van de Luxemburgse Foyer Groep. Hij werkt op het Nederlandse kantoor in Breda.

Maurits heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van Private Banking, Wealth Management en Financiële Planning en is een sparringpartner en adviseur voor de vermogende particulier. Bij CapitalatWork is Maurits verantwoordelijk voor het beheer van de beleggingsportefeuilles van alle Nederlandse klanten, het mede ontwikkelen van het beleggingsbeleid en participeren in beleggingscommissies.

Steven Faber, Managing Director Nederland bij CapitalatWork licht toe: ‘Maurits is een breed ontwikkelde beleggingsprofessional voor vermogende particulieren en heeft bij verschillende vermogensbeheerders ervaring opgedaan. Hij onderscheidt zich vanwege zijn interesse in en kennis van klanten en klantgerichte aanpak. Daarom zijn wij blij dat hij ons team versterkt. Dit sluit heel goed aan bij de persoonlijke, transparante communicatie die klanten van ons verwachten en bij onze ambitie om hierin voorop te lopen.’

Voordat hij overstapte naar CapitalatWork was Maurits Vermogensbeheerder bij Schretlen & Co in Waalre en vervolgens Vermogensmanager bij Rabobank in Tilburg. In deze laatste rol was hij verantwoordelijk voor het beheer van cliëntenportefeuilles in het topsegment van vermogende particulieren. Voorafgaand aan Rabobank bekleedde Maurits verschillende functies bij Van Lanschot in Breda en Den Bosch. Hij was o.a. eindverantwoordelijk voor een team beleggingsspecialisten voor de regio West-Brabant en Zeeland en verantwoordelijk voor eigen cliëntenportefeuilles van topvermogenden. Hiervoor had hij diverse functies als beleggingsspecialist en private banker in de regio, bij o.a. Schretlen & Co. in Antwerpen, ING Bank in Eindhoven en Van Lanschot in Tilburg. Maurits studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als afstudeerrichting financieel-economisch management. Daarnaast is hij gecertificeerd financieel planner (FFP).

 

  • E-mail

 permalink

 

Meer On the move


Terug naar het overzicht

Terug naar boven