Achmea IM benoemt Ivo van der Veen tot Business Development Director


Achmea IM benoemt Ivo van der Veen tot Business Development Director

Achmea Investment Management benoemt Ivo van der Veen (38) per 1 september 2018 tot Business Development Director. Hij is een ervaren beleggings- en pensioenspecialist met meer dan 15 jaar ervaring in de investment management-industrie. Bij Achmea IM zal zijn focus liggen op de groeiambities op het gebied van fiduciair management en Liability Driven Investing (LDI).

Ivo van der Veen heeft een master degree in Econometrie van de Rijksuniversiteit van Groningen en een MBA van de Erasmus University Rotterdam. Hij startte zijn carrière in 2003 bij AEGON Asset Management en bekleedde daar gedurende 10 jaar verschillende managementposities, waaronder die van Portefeuille Manager Derivaten, Consultant Sales Solutions en Head of Client Relationship Management.

Aansluitend werkte Ivo van der Veen 5 jaar als Senior Manager bij Deloitte. Zijn focus lag hier op risk management bij pensioeninstellingen en vermogensbeheerders. In een toelichting op de benoeming zegt hij: “Het is tijd om weer terug te keren naar de ‘industrie’. Met mijn commerciële ervaring wil ik graag een bijdrage leveren aan de groei van Achmea IM.”

 

  • E-mail

 permalink

 

Meer On the move


Terug naar het overzicht

Terug naar boven