Maarten Roeleveld nieuwe Director Business Development


Maarten Roeleveld nieuwe Director Business Development

Russell Investments heeft Maarten Roeleveld benoemd als Director, Business Development Benelux. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de institutionele activiteiten in de Benelux regio gericht op multi-asset management, transitiemanagement en currency overlays.

Vanaf 3 april 2018 werkt Roeleveld vanuit het Amsterdamse kantoor dat verantwoordelijk is voor de Noord Europese regio en rapporteert hij aan Martijn Kuipers, Managing Director, Northern Europe.

Martijn Kuipers, Managing Director Northern Europe over zijn aanstelling: “Maarten heeft veel kennis van de markt en weet voor welke uitdagingen institutionele beleggers staan. Wij zijn blij dat hij ons kantoor komt versterken en zijn kennis en ervaring is een mooie aanvulling op het bestaande team. Met zijn komst wordt onze slagkracht in de markt vergroot en daar zullen zowel bestaande als nieuwe klanten van profiteren.”

Roeleveld: “Ik kijk er naar uit aan de slag te gaan bij Russell Investments. Russell Investments is toonaangevende vermogensbeheerder met een diverse product mix die goed aansluit bij de huidige behoeften van de beleggersmarkt. Kenmerkend zijn de multi-asset aanpak en de onafhankelijke fiduciaire dienstverlening. Daarnaast wordt Russell Investments algemeen gezien als marktleider op het gebied van transitiemanagement, een dienstverlening die door steeds minder partijen wordt aangeboden en waar wel een continue behoefte aan is. Kortom, de ideale omgeving om als business development manager aan de slag te gaan!”, aldus Maarten Roeleveld.

Roeleveld brengt 16 jaar aan ervaring met zich mee in de financiële dienstverlening. Gestart met de distributie van beleggingsfondsen aan het retail publiek via Fundix.nl, vervolgens retail en DC administratie bij Ordina BPO en de laatste 10 jaar bij Northern Trust als sales manager voor asset servicing, fonds administratie en outsourcing aan institutionele beleggers.

 

  • E-mail

 permalink

 

Meer On the move


Terug naar het overzicht

Terug naar boven