TKP Investments vergroot bereik in Europa met Rik Verhoeven als Head of International New Business


TKP Investments vergroot bereik in Europa met Rik Verhoeven als Head of International New Business

Per 1 december is Rik Verhoeven als Head of International New Business verantwoordelijk voor de internationale groei van de fiduciaire dienstverlening van TKP Investments binnen de Europese institutionele markt. 

TKP Investments heeft een belegd vermogen van circa € 28 miljard, waarvan 11 miljard in multimanager fondsen met een UCITS-status. TKP Investments hanteert een bewezen succesvolle multimanager aanpak binnen de beleggingsoplossingen voor institutionele beleggers. Met de komst van Rik komt deze via Aegon Asset Management breed beschikbaar voor de buitenlandse markt en beantwoorden we aan de steeds verder toenemende vraag naar deze dienstverlening.

Naast de UCITS-oplossingen zal Rik zich ook bezighouden met de internationale positionering en marketing van de andere vermogensbeheeroplossingen. Roelie van Wijk, CEO van TKP Investments: “We zijn blij dat Rik zijn kennis van onze producten zal inzetten voor het uitbouwen van onze activiteiten buiten Nederland.” Sven Becker, Aegon Asset Management’s Head of Germany: “Rik helpt Aegon Asset Management een breder aanbod van beleggingsoplossingen te ontsluiten voor klanten buiten Nederland die primair gericht zijn op multimanagementoplossingen.”

Voordat Rik zich aansloot bij TKP Investments was hij sinds 2008 Head of International Marketing & Sales (Geschäftsführer) voor de Duitssprekende landen bij Delta Lloyd Asset Management in Mainz. Daarnaast was hij daar sinds 2013 hoofd van het Marketing & Salesteam in Nederland en lid van het management team. Rik heeft een MSc General Management en heeft meer dan 17 jaar ervaring in verschillende rollen binnen de financiële dienstverlening.

 

  • E-mail

 permalink

 

Meer On the move


Terug naar het overzicht

Terug naar boven