Berg De Bleecker van ASN Bank naar Goodwell Investments


Berg De Bleecker van ASN Bank naar Goodwell Investments

Bij impact investeerder Goodwell Investments is Berg De Bleecker (44) in dienst getreden als Investor Relations Director. Ze is afkomstig van ASN Bank waar ze senior manager investment funds was. Daarvoor was ze in vergelijkbare functies werkzaam bij Triodos Investment Management en PGGM.

Els Boerhof, partner bij Goodwell: “We hebben een unieke mix aan investeerders. Baanbrekende impact investeerders, ondernemers, stichtingen en family offices. En steeds vaker ook ontwikkelingsfondsen, banken, pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. Berg kent de behoeftes van deze doelgroepen goed en brengt zeer gerichte kennis en ervaring mee.”

Momenteel werft Goodwell investeerders voor het onlangs gelanceerde fonds uMunthu. Met dit fonds van 100 miljoen euro voor Sub-Sahara Afrika wordt geïnvesteerd in bedrijven die actief zijn in financiële dienstverlening, energie, transport en agri-business. De eerste 15 miljoen euro is al toegezegd en daar zijn al 6 nieuwe investeringen in Afrika mee gedaan.

Berg De Bleecker: “uMunthu is een sterke propositie voor institutionele beleggers die streven naar een marktconform financieel rendement en een positieve maatschappelijke impact. Goodwell is al tien jaar sterke fondsen aan het bouwen en heeft vanaf de start geïnvesteerd in de ontwikkeling van sterke lokale teams. Ze heeft inmiddels een solide reputatie als manager van impactvolle Private Equity fondsen in India en Afrika. Goodwell is ambitieuze speler op de markt van inclusieve groei waar ik me heel graag voor in wil zetten.”

 

  • E-mail

 permalink

 

Meer On the move


Terug naar het overzicht

Terug naar boven