Deutsche AWM benoemt Stefan Kreuzkamp tot CIO – Hoofd Investment Management


Deutsche AWM benoemt Stefan Kreuzkamp tot CIO – Hoofd Investment Management

Deutsche Asset & Wealth Management (Deutsche AWM) heeft vandaag bekendgemaakt dat Stefan Kreuzkamp vanaf 1 december 2015 Chief Investment Officer (CIO) – Hoofd Investment Management wordt, en deel gaat uitmaken van het Deutsche AWM Global Executive Committee. Deze benoeming volgt op de aanstelling van Asoka Wöhrmann, CIO van Deutsche AWM, tot Hoofd Retail Banking van de divisie Private & Business Clients van Deutsche Bank.

“Stefan is een succesvolle portefeuillebeheerder en heeft een gevestigde reputatie als leider, die over de visie en duidelijkheid beschikt om de waarde en inzichten te kunnen bieden die onze klanten verwachten”, zegt Michele Faissola, Hoofd van Deutsche AWM. “Stefan heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van ons beleggingsplatform in de loop der jaren, en zal continuïteit en stabiliteit voor onze klanten en hun beleggingen blijven bieden.”

Kreuzkamp werkt sinds 1998 bij Deutsche AWM, waar hij aanvankelijk actief was op de geldmarkten, en daarna in het fondsbeheer voor vastrentende waarden. Momenteel is hij als Regionale CIO EMEA verantwoordelijk voor aandelen, vastrentende waarden en multi asset.

 

  • E-mail

 permalink

 

Meer On the move


Terug naar het overzicht

Terug naar boven