Syntrus Achmea RE&F investeert in hypotheekbedrijf


Syntrus Achmea RE&F investeert in hypotheekbedrijf

Syntrus Achmea Real Estate & Finance gaat flink investeren in de verdere verbetering van de dienstverlening gericht op het verstrekken en beheren van hypotheken. Consumenten én tussenpersonen gaan daar de komende jaren van profiteren. “Wij zetten een grote stap voorwaarts”, zegt director Hugo Ouwehand van het hypotheekbedrijf.

Nieuwe software geeft de consument en de tussenpersoon elk een eigen  ́portal ́ op de website. De consument kan daarmee zijn hypotheek  ́onderhouden ́, onder meer door zelf zijn gegevens aan te passen. De tussenpersoon heeft straks op elk gewenst moment inzicht in de hypotheekofferte. Voor de software heeft Syntrus Achmea RE&F een contract gesloten met Topicus Finance. De migratie van de data wordt verzorgd door Data eXcellence.

Hugo Ouwehand: “Deze investering past in onze ambitie de service aan consumenten en tussenpersonen te blijven verbeteren. De klantvriendelijkheid van onze medewerkers wordt al als een sterk punt gezien van onze organisatie. De nieuwe portals geven onze relaties meer inzicht in de hypotheek en vergroten hun zelfredzaamheid. Zij komen meer zelf aan de knoppen.”

Clint van Haalen, managing director Topicus Finance: “Wij zijn trots om een bijdrage te kunnen leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen van Syntrus Achmea RE&F. Ketenverbindende klanten intermediaireportalen gekoppeld aan een multi-label ingerichte mid- en backoffice zorgen voor een duurzame ondersteuning van de groei-ambities binnen de competitieve hypotheekmarkt.”

Guido Jurgens, directeur Data eXcellence: "Als ervaren migratiepartij en als migratiepartner va Topicus leveren we graag een bijdrage aan het succes van deze stap. Syntrus Achmea RE&F en Data eXcellence passen goed bij elkaar: ook wij hebben een niet aflatende focus op het verbeteren van onze dienstverlening. Dat doen wij door continue innovatie van techniek en proces en deze innovaties beschikbaar te maken aan onze klanten."

 

  • E-mail

 permalink

 

Meer Persberichten


Terug naar het overzicht

Terug naar boven