Speakers at Lunch Webinar Discussion 'Infrastructure Debt'

Lunch Webinar Discussion 'Infrastructure Debt'

 1. Aida Giniyatullina

  Aida Giniyatullina

  Senior Portfolio Manager Private Debt, NN Group

  Aida Giniyatullina joined NN Group Investment Office in 2018 as Senior Portfolio Manager to oversee Private Debt investments on behalf of the insurance business units. She focuses on the direct loans and fund investment opportunities across Europe with the focus on corporate and infrastructure debt. Prior to joining NN Group, Giniyatullina held various positions in banking across lending and credit structuring, portfolio management, project management, risk management and restructuring. Giniyatullina received an MSc in International Financial Economics from the University of Amsterdam and DEA in Money, Banking and Finance from the University of Paris I-Panthéon-Sorbonne.
 2. Claus Fintzen

  Claus Fintzen

  CIO & Head of Infrastructure Debt, AllianzGI

  Claus Fintzen is CIO en Head of Infrastructure Debt bij AllianzGI in Londen, waar hij verantwoordelijk is voor het Infrastructure Debt Platform. Daarvoor werkte hij als Director bij MBIA/Trifinium, waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten en structureren van transacties in Duitsland en Oostenrijk. Eerder was hij werkzaam bij Citigroup. Fintzen is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de European Business School in Oestrich-Winkel, Duitsland.
 3. Harry Geels

  Harry Geels

  Senior Investment Advisor, Auréus

  Harry Geels is Senior Investment Advisor bij Auréus, waar hij het vermogensbeheer doet voor een selecte groep klanten en medeverantwoordelijk is voor de research naar en selectie van beleggingsfondsen. Daarnaast is hij Parttime Docent bij het Actuarieel Instituut. Hij is auteur van onder andere Beleggen met Technische Analyse. Geels studeerde Financiële Economie aan de VU Amsterdam.
 4. Jules Koekkoek

  Jules Koekkoek

  Senior Portfolio Manager, Structured Investments Team, a.s.r. Vermogensbeheer

  Jules Koekkoek is Senior Portfolio Manager in het Structured Investments Team bij a.s.r. Vermogensbeheer. Hiervoor werkte hij in een vergelijkbare rol bij Actiam sinds 2016. Koekkoek is zijn loopbaan in de financiële sector begonnen bij de Pension Advisory Group van Goldman Sachs in 2006 en heeft vervolgens diverse rollen vervuld in fixed income bij Lehman, UBS en Citi. Hij behaalde een MSc in Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en een MSc (cum laude) in Economie aan de Erasmus Universiteit.

 
IN COOPERATION WITH
 

Allianz_500