Willis Towers Watson: Alle beheerde beleggingsportefeuilles CO2-neutraal

Willis Towers Watson: Alle beheerde beleggingsportefeuilles CO2-neutraal

Energy Transition
Windenergie.jpg

Willis Towers Watson Investments kondigt vandaag aan dat het streeft naar netto-nul emissie van broeikasgassen in uiterlijk 2050, met ten minste een vermindering van 50% in 2030*. Dit doet het bedrijf voor alle door haar beheerde fiduciaire beleggingsportefeuilles.

Craig Baker, Global Chief Investment Officer van Willis Towers Watson, zegt hierover: “Klimaatverandering en een acceptabele overgang naar netto-nul emissie van broeikasgassen is wereldwijd een systemische en urgente uitdaging. Wij zijn van mening dat het streven naar netto-nul in 2050 in onze fiduciaire portefeuilles consistent is met de financiële doelstellingen die onze klanten aan ons stellen. Klimaatverandering kan rendementen over de volle breedte van het beleggingsuniversum beïnvloeden. Wij hebben al de nodige stappen geïntegreerd in ons beleggingsproces en in de portefeuilles die we beheren.”