Roy Berns start als Senior Client Account Manager bij BNP

Roy Berns start als Senior Client Account Manager bij BNP

On the move man handshake

BNP Paribas Asset Management onderstreept haar commitment aan de Nederlandse markt met de benoeming van Roy Berns als Senior Client Account Manager per 9 maart 2020.

Roy heeft ruim 8 jaar ervaring in de financiële industrie, waarin hij verschillende posities bekleed heeft op vastgoed- en pensioengebied.

Roy startte zijn carrière in 2011 als vastgoedadviseur bij DTZ Zadelhoff, gevolgd door een periode als Senior Client Manager Pensions bij KAS BANK. Voor zijn overstap naar BNP Paribas Asset Management was Roy als Account Manager Institutional Investors werkzaam bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Roy heeft een master of science in Finance & Investments afgerond aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.

Joost Höppener, Head of Sales The Netherlands BNP Paribas Asset Management:

“Wij zijn heel blij met de komst van Roy. Met zijn ervaring en diepgaande kennis van de Nederlandse markt en klanten enerzijds en van de executie in organisaties anderzijds, is hij uitstekend geplaatst om ons te helpen de behoeften van cliënten te vertalen naar en te borgen in onze organisatie.”

Roy Berns, Senior Client Account Manager BNP Paribas Asset Management:

”Ik zie er naar uit om mee te helpen de business en de klantrelaties van BNP Paribas Asset Management nog verder uit te bouwen en hoop dat mijn ervaring op de Nederlandse institutionele markt hierbij van toegevoegde waarde is.”