Kempen: Drie Swiss Hedge Fund Awards gewonnen

Kempen: Drie Swiss Hedge Fund Awards gewonnen

Hedge Funds
Award.jpg

Kempen heeft tijdens het jaarlijkse BANCO Swiss Hedge Fund Awards drie awards gewonnen. De award show, waar hedgefondsen beschikbaar voor de Zwitserse markt centraal staan, werd voor de dertiende keer in Genève gehouden. De winnaars werden gekozen door een deskundige jury van institutionele beleggers en pensioenfonds adviseurs.

In de categorie ‘Funds of Hedge Funds - Best Multi-Strategy - No Bias’ heeft het Kempen Hedge Fund Solutions team, met twee verschillende oplossingen, drie van de vier awards gewonnen.

  • Over 1 jaar: Diversified Structured Credit Pool (Class A)
  • Over 3 jaar: Kempen Non-Directional Partnership (Class I - USD)
  • Over 10 jaar: Kempen Non-Directional Partnership (Class I - USD)

Michiel Meeuwissen, hoofd van het Hedge Fund Solutions team, is verheugd over het behaalde resultaat: “We zijn trots door de erkenning die deze prijzen vertegenwoordigen. Deze prestatie moedigt het team aan om nog harder samen te werken met onze klanten om op maat gemaakte alternatieve beleggingsoplossingen te creëren die hen helpen hun gewenste doelstellingen te bereiken.

Diversified Structured Credit Pool belegt via gespecialiseerde externe vermogensbeheerders wereldwijd in structured credit, gericht op het leveren van een zeer gediversifieerd inkomen met een lage gevoeligheid voor schommelingen in rentetarieven. Meer informatie kun je vinden op Kempen.com.

Non-Directional Partnership is een geconcentreerd fund-of-hedge-funds met een gediversifieerde blootstelling aan voornamelijk niet-directionele hedgefondsstrategieën, gericht op het leveren van een aantrekkelijk stabiel rendement met een lage correlatie met aandelen- en obligatiemarkten. Meer informatie kun je vinden op Kempen.com.