TJIP: Overname Triple S Unlimited (3SU) is een feit

TJIP: Overname Triple S Unlimited (3SU) is een feit

Technology
Handshake 2.jpg

TJIP, The Platform Engineers, kondigt vandaag haar overname van Triple S Unlimited (3SU) aan. Deze overname is een belangrijke versterking van het aanbod van TJIP richting aanbieders en administrateurs van financiële producten en het grotere intermediair. 3SU is als platform toegevoegd aan TJIP.

Financieel dienstverleners staan voor de uitdaging om de kosten van hun polis- en contractadministraties te verlagen, die administraties up-to-date te houden en efficiënt in te richten. Aanvullend hebben ze te maken met een steeds groter wordende administratieve druk door toenemende eisen op het vlak van klantbeheer vanuit de eigen organisatie en externe toezichthouders.

De technologie van 3SU richt zich op efficiënt beheer en gebruik van polis- en contractadministratie. 3SU biedt bijvoorbeeld administratiesoftware voor polissen en contracten, ondersteuning van medische beoordeling en oplossingen voor nazorg en productconversies.

De oplossingen van 3SU sluiten direct aan op het TJIP Insurance Platform. Dit platform biedt modules voor efficiënte en snelle distributie van producten richting de markt. De toevoeging van 3SU verlengt deze dienstverlening met administratie, beheer en medische beoordeling bij financiële producten. Andersom voegt TJIP voegt veel kennis en ervaring toe op het vlak van proces en product.

Dingeman Leijdens, CEO van TJIP: “Samen met 3SU hebben wij kennis van de gehele keten van oriëntatie, administratie tot en met klantbeheer. We zijn complementair in onze dienstverlening en versterken elkaar daarom enorm. We verwachten dan ook veel van deze overname.”