J. Safra Sarasin Groep: Opening kantoor in Nederland

J. Safra Sarasin Groep: Opening kantoor in Nederland

Banks
Handshake 2.jpg

Banque J. Safra Sarasin (Luxembourg) SA is verheugd met de opening van een eigen kantoor in Amsterdam.

Het kantoor is een branch van Banque J. Safra Sarasin (Luxembourg) SA en wordt geleid door Marvin Kreuger. Met zijn team van ervaren private bankers gaat hij bijdragen aan de strategie van de Groep om haar Private Banking activiteiten voortdurend uit te breiden. Met een kantoor in de Rembrandttoren in Amsterdam, richten zij zich op de verdere ontwikkeling van de Nederlandse markt. De branche valt onder Banque J. Safra Sarasin (Luxembourg) SA, die door Jules Moor geleid wordt.

Banque J. Safra Sarasin (Luxembourg) SA - Dutch Branch biedt een alternatief voor vermogende Nederlandse particulieren die op zoek zijn naar maatwerk, persoonlijke aandacht en privacy, evenals duurzame beleggingsmogelijkheden, onderbouwd door een bewezen staat van dienst en jarenlange kennis en ervaring.