Benoeming Mark Schilstra Hoofd BNP Paribas Securities Services Nederland & de Nordics

Benoeming Mark Schilstra Hoofd BNP Paribas Securities Services Nederland & de Nordics

Mark Schilstra.jpg

BNP Paribas Securities Services heeft Mark Schilstra benoemd tot Hoofd Securities Services Nederland & de Nordics per 15 april 2019. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de organisatie en dienstverlening aan klanten in Nederland en de Nordics. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitvoering van het groeiplan in de beide regio’s.

Mark Schilstra volgt Robert van Kerkhoff op die sinds 2015 deze rol vervulde en sinds 1 maart 2019 binnen BNP Paribas Securities Services is aangesteld als Hoofd Luxemburg, Nederland & de Nordics. Mark Schilstra rapporteert binnen BNP Paribas Securities Services aan Robert van Kerkhoff en op lokaal niveau aan Geert Lippens, CEO & Country Head BNP Paribas Nederland.

De afgelopen twee jaar was Mark Schilstra werkzaam bij State Street Bank waar hij (Co-) Hoofd was van het Luxemburgse Operations Team. Daarvoor heeft hij verschillende managementposities bekleed binnen de bank- en custodysector.

Robert van Kerkhoff, Hoofd BNP Paribas Securities Services Luxemburg, Nederland & de Nordics: “Nederland en de Nordics zijn van strategisch belang voor BNP Paribas Securities Services en we zijn vastbesloten om onze groeiambitie in deze markten te realiseren. Ik ben daarom verheugd met de benoeming van Mark Schilstra als Hoofd van BNP Paribas Securities Services in Nederland & de Nordics. Mark beschikt over ruime ervaring in de institutionele Nederlandse markt en heeft uitgebreide kennis van de internationale custodysector.”