2016 - 5

2016 - 5

ALM Interest Rates Real Estate Fixed Income Outlook
COVER.jpg

Vanwege een reeks teleurstellende macrodata en de lage olieprijs lijkt de kans op een naderende renteverhoging laag. In een omgeving waarin beleggers geconfronteerd worden met vermoedelijk voor een langere tijd laag blijvende rentes, vormt Vastgoed een aantrekkelijke propositie, zo bleek tijdens de ronde tafel vastgoed.

In deze laagrentende omgeving heeft Financial Investigator een 14-tal obligatiespecialisten een paar vragen voorgelegd. Waar liggen de grootste kansen en bedreigingen voor obligatiebeleggers? In hoeverre worden de kansen en bedreigingen door de Brexit beïnvloed? En waar en hoe moet je op dit moment in Fixed Income beleggen?

In deze uitgave treft u nog veel meer informatie aan over de vastrentende markten. Zo gingen tijdens de ronde tafel Credits die begin september plaatsvond, zeven experts onder leiding van Pensioenfonds Hoogovens CIO Jelle Beenen in gesprek over de risico’s van credits. In het coververhaal is Frank Meijer, Hoofd van het European ABS & Mortgages team bij Aegon Asset Management, aan het woord.